Foto Bastiaens P nv

Welkom op de website van Foto Bastiaens.

Reeds 25 tot 45 jaar zijn onze fotowinkels in Berlaar bij Lier en in Sint-Niklaas een gevestigde waarde in de Kempen en het Waasland.

Afdrukken van analoge en digitale foto's, zowel funprodukten als foto-drinkbekers,foto-onderleggers,foto-kaarsen als allerhande foto-tekstiel vallen binnen ons uitgebreid leverprogramma.

Om aan de vraag vanuit ons kliënteel naar E-commerce te beantwoorden , onderhouden we nu een webshop op het net. Hier kan u terecht voor de aankoop van digitale fototoestellen (compactcamera's en reflexcamera's), lenzen, flitsers, videocamera's, fototassen, geheugenkaarten en allerhande accessoires.

Een greep uit het uitgebreide aanbod : Canon, Nikon, Sony, Olympus, Pentax Fuji, Kodak, Sigma, Samsung, Panasonic, Lowe Pro, Manfrotto, Metz, Leica,Cullmann, Novoflex, Nissin, Sunpak, B&W ,Cokin, Epson, Kata......

Specifiek aan onze webwinkel is de sobere maar erg efficiënte structuur van de site op zich en het aanbod van bestsellers tegen wel echte scherpe prijzen. Dit in combinatie met de service "Offerte op maat" geeft ons de noodzakelijke tools om U zo goed en voordelig mogelijk van dienst te zijn.

Foto Bastiaens
Berlaar – Sint-Niklaas

Foto Bastiaens Webshop - bestel uw digitale camera's online